Le Café des Rêves

TV-serie fra BBC i fem afsnit

Af Nigel Hinton

Dansk bearbejdelse J.P. Weibrecht

Handlingen udspilles omkring en hyggelig café i et fransk forstadskvarter. Her kommer kvarterets unge, som for manges vedkommende er indvandrere, for at nyde hinandens selskab og more sig med diverse spil. Cafeen ejes og drives af Serges bedstemor, som en aften efter lukketid bliver slået ned og frarøvet sin taske, da hun går hjem fra cafeen. Sympatien samler sig om den ældre dame og de unge giver sig til i fællesskab at sætte den forfaldne café i stand til bedstemoderens hjemkomst. De ældre blandt caféens stamsgæster støtter de unge på bedste vis og til sidst finder de også overfaldsmanden. En romantisk historie er også indflettet.

Serien giver mulighed for at komme ind på emner som ’les beurs’, de unge og gymnasiet, kriminalitet, kærligheden, unge uden forældre, franske traditioner og unges fritidsinteresser.

Til serien har J.P. Weibrecht udarbejdet en arbejdsbog som udover manuskriptet rummer opgaver, som giver oplæg til samtale og diskussion og hjælper med til at slå det centrale ordforråd fast.

Serien kan læses fra begyndelsen af 2.g.

DVD-film med alle fem afsnit koster kr. 350,-

Arbejdsbogen koster kr. 135,-

Alle priser er vejledende og excl.moms

Til toppen af dokumentet
Bestilling
RELATEREDE EMNER
Pour Toi Sandra

Efter begyndersystemet

Bestilling