Edoardo Di Muro : NOIR et BLANC en couleurs

Ny og aktuel tegneseriebog til franskundervisningen

Lilje-forlaget har hermed den store fornøjelse at kunne præsentere en ny tegneseriebog, "NOIR et BLANC en couleurs". Den er udarbejdet af Edoardo di Muro. Han blev født i Italien, men har levet mere end 30 år i det frankofone Vestafrika, blandt andre hos les Beliyan, som lever i det sydøstlige Senegal og de tilstødende områder i Guinea syd for Gambiafloden.

Forsidebillede af NoirEtBlanc
Tegneseriebog

"NOIR et BLANC en couleurs" er fortællingen om Tyara, der forlader sin Beliyan-stamme i Guinea/Senegal for at prøve lykken i Europa. Den livsfarlige rejse går gennem Sahara, over Middelhavet til Sicilien og videre til Torino, hvor Tyara hvirvles ind i nye højdramatiske begivenheder.

Mødet med Mama Stella, en kynisk bordelmutter der praktiserer sort magi, får Tyara til at erkende at livet i Europa alligevel ikke er misundelsesværdigt, og at det er meget forskelligt fra tilværelsen hos les Beliyan, hvor "rigdommene i livet ikke er hvad du ejer, men hvad der omgiver dig."

Tematisk dækker "NOIR et BLANC en couleurs" emner som fx "Illegale indvandrere i Europa", "Immigration", "Trafficking", "Prostitution" og "Det frankofone Afrika".

"NOIR et BLANC en couleurs" er på 85 sider, og er tæt glosseret, i form af det medfølgende glosehæfte som Lektor Kim boje har udarbejdet. Tegneseriebogen er derfor velegnet til intensiv læsning i begynderfransk umiddelbart efter begyndersystemet og til ekstensiv læsning for fortsættere.

Som supplement til "NOIR et BLANC en couleurs" har Lektor Kim Boje, udarbejdet et arbejdshæfte. For yderligere information om arbejdeshæftet. Klik her

Forsidebillede af bogen Klassen

Tegneseriebogen "NOIR et BLANC en couleurs", inkl. glosehæfte
Pris per stk. kr. 125,- excl. moms.

Alle priser er excl. forsendelsesomkostninger.

Bestilling kan afgives ved henvendelse til Lilje-forlaget på e-mail: Lilje@lilje.dk