DERIB: NO LIMITS

Fransk tegneseriebog

Den svejtsiske organisation, som tog initiativ til Jo og skabte de økonomiske muligheder for at føre tanken ud i livet (indsamlede 3 mill. SFR hos svejtsiske fonde) har gjort det igen. Man har frembragt et tegneseriealbum, som har et af tidens store onder som emne og fået DERIB til at formidle budskabet til de unge på en interessevækkende måde.

Den nye tegneseriebog, NO LIMITS har den omsiggribende VOLD som emne og med støtte fra en større studiegruppe har DERIB nu i flere år arbejdet på albummet.

Tegneseriens hovedperson er en ung mand på 15 år, som keder sig i skolen og elsker at løbe på rulleskøjter. Han søger spænding gennem voldsepisoder og risikofyldte handlinger. Han søger sin identitet i en bande, fordi forholdene i hans familie er vanskelige. Faderen er arbejdsløs HK’er og søger trøst i alkohol. Moderen er lidt yngre og er bragt ud af ligevægt af mandens arbejdsløshed. Hun er fristet af en anden mand. Søsteren arbejder i en musikforretning. Hun ønsker at være uafhængig af familien og går meget ud, hvilket bringer hende til Rave-parties, hvor Ecstacy og andre stoffer er i omløb. Den yngre bror har svært ved at falde til i klassen, som rummer børn af mange nationaliteter. Han bliver mobbet.

En sportsinstruktør bliver redningen for drengen. Gennem et ophold på et vintersportssted lærer han om livet i et fællesskab og om sportslig disciplin, hvilket lærer ham respekt for sig selv og andre.

NO LIMITS er bagerst i bogen forsynet med et pædagogisk afsnit og bogen bliver som JO og POUR TOI SANDRA leveret med et glosehefte af J.P.Weibrecht.

Pris kr. 125,- excl. moms., incl. glosehefte.

Til toppen af dokumentet
Bestilling
RELATEREDE EMNER
Pour Toi Sandra

Efter begyndersystemet

Bestilling