Film om Paris - nu på DVD

PARIS, s.v.p.

PARIS, s.v.p. koncentrerer sig efter et kort afsæt i det gamle Paris om de nye store bygningsværker, som er opført indenfor de senere år Von Spréckelsens "Arche" ved la Défense, pyramiden ved Louvre, den nye opera ved La Bastille, Gare d'Orsay-museet, det tekniske nutidsmuseum ved La Villette og finansministeriets kontorbygning på Quai de Bercy.

Filmen er kommenteret af adjunkt Jeppe Christensen, der er kendt fra fransklærerforeningens kurser om Paris. Kommentarerne til filmen er så vægtige, at vi har ladet dem trykke i et specielt hefte, som leveres med filmen, yderligere eksemplarer kan købes separat.

Heftet kan man medbringe på sin næste Pariser-tur.

Kommentarerne er indtalt på DANSK, fordi hensigten med filmen har været at åbne franskelevernes øjne for den dynamik, idérigdom og vilje, der findes i det franske folk, og på den måde være med til at fremme interessen for det franske sprog og den franske kultur. Filmen vil være en oplagt introduktion til en studierejse til Paris.

Denne populære film som Lilje-forlaget har lavet for en del år siden, kan vi nu levere på DVD. Skarpheden af filmoptagelserne svarer ikke til nutidens kvalitet da det var datidens videooptageudstyr der blev anvendt, men kombineret med den stærke lydside, er filmen absolut forsat relevant.

Spilletiden er 35 min.

Denne DVD kan ikke kopieres.

Pris kr. 250,- excl. moms.

Læs anmeldelsen

Til toppen af dokumentet
Bestilling

RELATEREDE EMNER
Læs anmeldelsen af Paris, s.v.p.

Paris 2 - efterfølgeren til Paris, s.v.p

Jo fransk udgave

Quelle histoire

Bestilling